انواع مقالات، آموزش ها، اخبار و ...

خال برداری

بسیاری از افراد با افزایش سن، به وجود آمدن ضایعات پوستی را بر بدن خود مشاهده می کنند. امکان تشکیل این ضایعات پوستی حتی بر بدن کوکان نیز وجود دارد.
آن ها انواع مختلفی دارند که براساس علت تشکیل، روش درمان و ظاهر از یکدیگر متفاوتند.

خال پوستی، زگیل و اسکین تگ از شایع ترین گونه های ضایعات پوستی هستند.

انواع خال :

1- خال های پوستی:

یکی از شایع ترین گونه های ضایعات پوستی، خال نام دارد که معمولا اندازه کوچکتر از نیم سانتی متر دارند و دارای سطحی صاف و گرد می باشند، همچنین به رنگ های مختلف مانند رنگ پوست، قهوه ای و سیاه مشاهده می شوند.

2- زگیل های پوستی:

زگیل ها نوعی عفونت هستند که توسط یک ویروس به نام HPV به وجود می آیند و تشکیل آن ها در هر ناحیه ای از بدن امکان پذیر است.

ابتلا به این ویروس ممکن است با علائمی همراه نباشد یا علائم موقت به صورت برجستگی های دندانه دار یا خال گوشتی به دنبال داشته باشد. با توجه به آمار منتشر شده، زگیل تناسلی در خانم ها و آقایان از واگیردارترین زگیل ها به شمار می رود و همچنین قابل ذکر است که زگیل تناسلی در کودکان نیز مشاهده شده است.

3- اسکین تگ ها:

برآمدگی های پوستی که پایه های نازکی دارند و مشابه خال های گوشتی هستند، اسکین تگ نام دارند. به طور معمول، در ناحیه هایی مشاهده می شوند که پوست، نازک تر است. میتوان از جمله آن ها کشاله ران، زیربغل و گردن را نام برد.
این گونه خال های گوشتی، خطری برای فرد ایجاد نمی کنند و ضرورتی برای درمان این خال ها وجود ندارد.
ولی، در صورتی که احساس درد، سوزش، تحریک پذیری و خونریزی ایجاد شود، باید درمان شوند. اسکین تگ، معمولا به دلایل ژنتیکی و سابقه خانوادگی به وجود می آید.

 

روش های خال برداری و حذف زگیل و اسکین تگ :

۱_جراحی به وسیله قیچی یا تیغ:
متخصص، با ایجاد بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر، با تیغ برروی پوست برش ایجاد می کند و خال مورد نظر را جدا می نماید، اما به دلیل خونریزی، آسیب به بافت پوست و ماندگاری جای بخیه، این روش دیگر مورد قبول نیست.

۲_انرژی رادیوفرکانسی:
دستگاه های الکتروسرجری RF به بافت های سالم آسیبی وارد نمی کنند، درد و خونریزی بسیار کمی به دنبال دارند و اثر کمی به جا می گذارند.

۳_سوزاندن:
یکی از روش های قدیمی درمان خال ها، زگیل ها و اسکین تگ ها است. با انجام دادن این روش، ممکن است فرورفتگی هایی را در سطح پوست مشاهده کنید. در این روش، کربن داخل سلول سوزانده شده و لکه های تیره ای را برروی پوست ایجاد می کند.
۴_لیزر درمانی:
روش لیزر مانند سوزاندن است، اما با این تفاوت که از جریان برق استفاده نمی کند، بلکه برای تخریب ضایعه از امواج لیزر استفاده می نماید.

۵_کرایوتراپی:
این روش، شامل چرخه انجماد و ذوب ضایعه می باشد که لازم است بارها و بارها تکرار شود تا ضایعه را به طور کامل حذف کند.

Related Contents
مطالب مرتبط
ممکن است به مطالب زیر علاقه مند باشید ...
کربوکسی تراپی
کربوکسی تراپی
آموزش, بلاگ, مقالات

کربوکسی تراپی چیست؟ درمان با دی‌اکسید کربن بیشتر با نام کربوکسی تراپی شناخته می‌شود. این روش در درمان سلولیت، تیرگی زیر چشم، ترمیم کلاژن و تخریب رسوبات چربی کاربرد دارد.

اطلاعات بیشتر
پلاسما جت
پلاسما جت
بلاگ, مقالات

با گذر زمان، افراد متوجه اهمیت شادابی پوست و مراقبت از آن در زیبا ماندن چهره می شوند. با توجه به این موضوع، بسیاری از افراد به دنبال داروهای جوان

اطلاعات بیشتر
لیزر موهای زاید
لیزر موهای زاید
آموزش, بلاگ, مقالات

بسیاری از ما بر این باوریم که زیبایی بدن با اصلاح موهای زائد تا حد زیادی تامین می شود، اما با توجه به ترس از عوارض و خطرات ناشی از

اطلاعات بیشتر
Reviews
نقد و بررسی
نظرات کاربران

دیدگاه‌ خود را بنویسید

پیمایش به بالا